Företagstjänster

Kompletta låssmedstjänster

Vi utför såklart många tjänster, men en av de vanligaste uppgifterna för en låssmed, som också är en tacksam och uppskattad arbetsuppgift, är att hjälpa till med låsöppningar. Om du förlorat dina nycklar och inte kommer in i hus eller lägenhet – eller om dörren gått i baklås och du blivit inlåst – behöver du naturligtvis hjälp snabbt. Hör av dig till oss på 08 - 650 01 9008 - 650 01 90 så kommer vi snarast möjligt. Vår jour täcker hela Stockholm. 

En annan vanlig tjänst är reparation och utbyte av lås, för att höja säkerheten efter ett inbrott eller för att försäkringen ska gälla. Tvedbergs Lås erbjuder även traditionella låsmedstjänster som kopiering av nycklar, olika typer av säkerhetsförbättrande åtgärder inklusive konsultation. Vi sätter alltid kunden i centrum och lämnar garanti på de arbeten vi utför och produkterna vi installerar.

Nödutrymmes-besiktningar

Många vänder sig till en låssmed först i en nödsituation, då t.ex. nycklarna till hemmet blivit borttappade eller stulna.

Låsöppning och reparation är en tjänst vi mer än gärna utför, men vi kan även erbjuda kundanpassade och avancerade låssmedtjänster för att öka säkerheten i ditt företag permanent.

Passagesystem

Exempelvis kan vi erbjuda installation av kodlås och passagesystem till mycket attraktiva priser. För en låg engångskostnad får du ett kodlås installerat och klart, som kan låsas upp med nyckel, plast-tack eller kod från utsidan, respektive vred eller öppningsknapp på insidan.

Gallergrind

Vi kan även erbjuda installation av gallergrindar och passagesystem till mycket attraktiva priser. För en låg engångskostnad får du ett gallergrind installerat och klart, som kan låsas upp med nyckel eller kod från utsidan och insidan.

Värdeförvaring

Vi erbjuder även hjälp med installation och konsultering av värdeförvaring och liknande tjänster.. Värdeförvaringen kan låsas upp med antingen nycklar eller kort. Vi sätter alltid kunden i centrum och lämnar garanti på de arbeten vi utför och produkterna vi installerar.

Kontakta företagsservice

Fyll i formuläret så återkommer en medarbetare från företagsservice till dig inom 24 timmar.

Se alla omdömen för Tvedbergs L&B på Offerta.se